Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Tomek Kowalski Kamil M JasJasnieweski Kowalczyk Andrzej Kop bywalec Dora_w1 (2391 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
piekne jasiu
poprosze o wiecej....... : )
co do reszty, czyli rudej wrednoty i tego drugiego czegos, to odpowiem krótko > trzeba było sie na kierowce uczyc
Jesli miałbym uczyc sie kilka dlugich lat, żerując na pieniazkach rodziców,zeby potem sprzatac norkom brudne pierdolniki, to wole jednak droge która ja wybrałem, czyli szkoła zawodowa dająca zawód i wieksze mozliwosci.....
poza tym w czasck kiedy chodziłem do szkoły, nikt specjalnie sie na napinał na wykształcenie,bo było w bród pracy,a sytuacja w domu nie sprzyjała kontynuacji edukacji......
co wam po tych mgr.inż itp ?
moze 10/15% tych "mądrzejszych" pracuje realizujac sie na stanowisku,które zajmują dzieki zdobytemu tytułowi!
Reszta w pizdu....
Poczekam spokojnie jak ruda sie juz zainstaluje w norge i przypomne jej za kilka miesiecy te jej usmieszki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

Jesli miałbym uczyc sie kilka dlugich lat, żerując na pieniazkach rodziców,zeby potem sprzatac norkom brudne pierdolniki, to wole jednak droge która ja wybrałem, czyli szkoła zawodowa dająca zawód i wieksze mozliwosci.....
poza tym w czasck kiedy chodziłem do szkoły, nikt specjalnie sie na napinał na wykształcenie,bo było w bród pracy,a sytuacja w domu nie sprzyjała kontynuacji edukacji......
co wam po tych mgr.inż itp ?
moze 10/15% tych "mądrzejszych" pracuje realizujac sie na stanowisku,które zajmują dzieki zdobytemu tytułowi!
Reszta w pizdu....
Poczekam spokojnie jak ruda sie juz zainstaluje w norge i przypomne jej za kilka miesiecy te jej usmieszki...

Nie no pewnie, wiemy wiemy...
To i tamto, a i owo...
Ale mimo wszystko...

(...no kurde, jak by tu delikatnie wytłumaczyć?!...)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

ps: Jak ja sie kurwa ciesze, ze nie uczyłem sie.....

...i jak niewiele co poniektórym do szczęścia trzeba...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jepp jepp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:
jepp jepp
oj to chyba się pisze - jeep
reklamują teraz w tv
a tak z drugiej strony to taki Wałęsa to ile klas miał?
a jaki mondry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
heh

Też mam kumpla, który w sumie skończył podstawówkę i pracuje od 10lat w szpitalu jako salowy.
I też "zaklina rzeczywistość", że mu dobrze, że nie mogło być lepiej, że wszyscy inni to sie zaharują na śmierć, a on ma sielankę, że tak go cenią w pracy, że wie lepiej od chirurga... itp itd
I też zgrywa się ( podświadomie zapewne bo jakoś te podstawowe braki musi kryć) na wyluzowanego, wesołego i przebojowego człowieka.
Ci co go znają kręcą tylko z zażenowaniem głową...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
heh

Też mam kumpla, który w sumie skończył podstawówkę i pracuje od 10lat w szpitalu jako salowy.
I też "zaklina rzeczywistość", że mu dobrze, że nie mogło być lepiej, że wszyscy inni to sie zaharują na śmierć, a on ma sielankę, że tak go cenią w pracy, że wie lepiej od chirurga... itp itd
I też zgrywa się ( podświadomie zapewne bo jakoś te podstawowe braki musi kryć) na wyluzowanego, wesołego i przebojowego człowieka.
Ci co go znają kręcą tylko z zażenowaniem głową...

w sumie nic nie wniosłas do tematu, bo po tobie i twoich postach nie spodziewałem sie,ze masz innych kumpli ja ten ww : ))

Poza tym, jesli jest twoim kumplem i znasz go doskonale, to czemu mu nie powiesz, ze jest żenujący i powinien lekko sie zmienic?
Fajnie miec taką "przyjaciólke".....
Ruda małpa, wredna małpa

A to,ze jest tylko salowym, nie jest wcale jakims ponizeniem!
Jest kilkadziesiąt tysiecy salowych z min.srednim wykształceniem! Czy to znaczy,ze zeby byc salowym trzeba miec podstawowe wykształcenie?
Mam wrazenie,ze salowy to ktos "gorszy" w twoim mniemaniu......
Mam nadzieje,ze w najblizszej przyszłosci bedziesz miała okazje sie przekonac, jak cieka jest to praca!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
i jak sie mozna bylo domyślić.. nic nie pojąłeś..

niczym pisowiec, odwracasz kota ogonem i bredzisz o dupie marynie.

Praca i owszem cięzka, dlatego takie to słabe w jego wykonaniu, ze opowiada, że złapał szczęście za jaja.
Przyjaciółką jego nie jestem, wiec mu prawdy nie mam obowiazku uświadamiać.

widać braki też u ciebie, skoro nie pojąłeś aluzji do własnej osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
marianek-widze ze sie kolega rozkrecil,jeszcze niedawno na innych wsiadales za to co teraz sam robisz...,/pomijam zasadnosc tego czy tez jej brak/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
i jak sie mozna bylo domyślić.. nic nie pojąłeś..

niczym pisowiec, odwracasz kota ogonem i bredzisz o dupie marynie.

Praca i owszem cięzka, dlatego takie to słabe w jego wykonaniu, ze opowiada, że złapał szczęście za jaja.
Przyjaciółką jego nie jestem, wiec mu prawdy nie mam obowiazku uświadamiać.

widać braki też u ciebie, skoro nie pojąłeś aluzji do własnej osoby

Wybacz,ale to ty nazwałas go swoim kumplem....
aaaaaaaaaa w moim otoczeniu kumel kumplowi powinien powiedziec jak jest, chocby bardzo bolało...

Co do pojmowania aluzji, to bądz spokojna, bo aluzje w twoim wykonaniu są bardzo.... prymitywne i łatwe w odbiorze
Miałas sie nie zniżac do mojego poziomu,a tu prosze > jestes jeszcze nizej.......
ps: "złapał szczescie za jaja" ?
Po jakiemu to ???
Ja czasem łapie Pana Boga za nogi, ale "szczescie za jaja....."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok